شکست مجدد رکورد تأمین شیر خشک در کشور تغذیه با شیر مادر؛ سرمایه گذاری مطمئن برای سلامت کودکان حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی هشدار جدی سازمان بازرسی به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تحریم، روند مبارزه با موادمخدر را با چالش مواجه می‌کند هشدار پزشکی قانونی: ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند هشدار مکرر قوه‌قضائیه درباره خرید طلای آنلاین بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است طول عمر، بیشتر با سبک زندگی ارتباط دارد یا ژنتیک؟ عمل بایپس عروق کرونر قلب به روش کم‌تهاجمی در مشهد انجام شد علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی شد پرتقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد | خراسان رضوی و مشهد در صدر تقاضا برای سفر قرار گرفتند تبلیغات فروش باتری ارزان، شگرد یک مال‌خر بازشدن یک پرونده جنایی در پزشکی قانونی | مرگ صبحگاهی در خانه دیگری مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: سالانه ۴.۵ میلیارد دلار ارز از طریق ورود گردشگر خارجی نصیب استان می‌شود دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت نظام پزشکی و قوه‌قضائیه درپی حل چالش‌های جامعه پزشکی زلزلۀ نسبتا شدید کازرون استان فارس را لرزاند + جزئیات (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) چهارشنبه‌سوری نیامده، ۳ قربانی گرفت | بیشترین حوادث در آذربایجان شرقی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کمبود ذخایر خونی در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی معرفی یک سم گیاهی فاقد مجوز تعطیلی ۳ جایگاه سی‌ان‌جی پرخطر در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + هزینه و نحوه ثبت‌نام معاون استاندار خراسان رضوی: ۷۰ درصد از معلمان مردود در گزینش‌ها به کار بازگشتند | دیده‌شدن النگو، دلیل مردودشدن یک داوطلب استخدام معلمی! تشکیل ۴۱۹ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده راهور فراجا: تلفات حوادث رانندگی کاهش ۴.۵ درصدی پیدا کرد دولت از شیوه‌های نوین آزمون استخدامی ۱۴۰۴ برای جذب معلمان رونمایی کرد تمدید فرصت ثبت نام در دوره آزمون دستیاری پزشکی تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ معاون وزیر آموزش و پرورش: اعتمادآفرینی، راهبرد مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان باشد | پنج بحران خطرساز برای نظام تعلیم و تربیت کشور
سرخط خبرها

فرمانده انتظامی پایتخت: مردم به صندوق امانات اعتماد کنند| بانک‌هایی که اصول ایمنی را رعایت نکنند، پلمب می‌شوند

  • کد خبر: ۱۱۲۰۴۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
فرمانده انتظامی پایتخت: مردم به صندوق امانات اعتماد کنند| بانک‌هایی که اصول ایمنی را رعایت نکنند، پلمب می‌شوند
فرمانده انتظامی پایتخت با تاکید بر اینکه بانک‌هایی که اصول ایمنی را رعایت نکنند، پلمب می‌شوند، گفت: پلیس پیشگیری و افسر مربوطه هر سه ماه یکبار تذکرهایی در زمینه ایمنی و حفاظت به صورت کتبی به بانک‌ها ابلاغ می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی افزود: پس از اتفاقی که برای صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران رخ داد این موضوع به صورت جدی از سوی پلیس ابلاغ شد و این تذکر را می‌دهیم که بانک‌هایی که اصول و دستور‌های ایمنی که مکرر به آن‌ها اعلام کردیم رعایت نکنند، پلمب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه هنوز هیچ بانکی برای این موضوع پلمب نشده است، اظهارداشت: افسران کارشناس پیشگیری از وقوع جرم پلیس برای طلافروشی‌ها، صرافی‌ها و بانک‌ها قوانین دارند و این مراکز به ویژه بانک‌ها مکلف به رعایت این قوانین و مقررات هستند.

رحیمی تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها این مسائل و قوانین را رعایت نمی‌کنند به همین منظور به صورت نوبتی و هر سه ماه یکبار توسط پلیس پیشگیری و افسر کارشناس مربوطه پلیس از این مراکز بازدید شده و تذکر‌های لازم به آن‌ها داده می‌شود و این تذکرات به صورت کتبی هم به آن‌ها ابلاغ می‌شود و حتی از آن‌ها امضا گرفته می‌شود که مکلف هستند در ظرف یک تا دو ماه عیب‌های مربوط به مسائل ایمنی را برطرف کنند.

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به این سوال که آیا آماری دارید که چه تعداد از بانک‌ها اصول ایمنی را به خوبی رعایت نمی‌کنند، اظهار داشت: آماری در این زمینه نداریم و برخی از بانک‌ها به صورت جدی مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهند و این مسائل را به صورت خاص رعایت می‌کنند، اما برخی دیگر از بانک‌ها اصلا رعایت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه نباید به این مورد سرقت نگاه کنیم که براثر تعللی که بوده این حادثه رخ داده است، تاکید کرد: اعتقاد دارم که امن‌ترین مکان برای نگهداری امانات مردم بانک‌ها هستند، چون اکنون فقط به بانک‌ها نگاه نمی‌کنیم وقتی یک سرقتی رخ داده است ما با سارقان مختلف با سرقت منزل و مغازه روبه‌رو هستیم که البته این افراد دستگیر می‌شوند و با آن‌ها هم برخورد می‌کنیم.

فرمانده انتظامی پایتخت به مردم توصیه کرد و گفت: حتما توصیه دارم که مردم به صندوق امانات اعتماد کنند البته معتقدم کسانی که در این زمینه مسئول هستند باید تمهیدات لازم را اتخاذ کنند و پیش‌بینی‌های ایمنی، حفاظتی و مراقبتی را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: حتما پلیس از این به بعد دستوری به همکاران خود اعلام می‌کند که در بازدید از بانک‌ها در مراقبت و تاکید بر مسائل ایمنی و حفاظتی صندوق‌های امانت توجه ویژه داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->